tisdag 2 mars 2010

Löptider

Vilma har löpt nu i 12 dagar. Det är hennes andra löp och hon gör de andra hundarna tokiga. Ja, Lucas förstår inget ännu men han är där och snusar ibland. Det gör Vera också så hon dras kanske igång nu, precis det som hände i höstas. Då började hon löpa tidigare bara för att Vilma startade sitt löp. Men jag hoppas att Vera lugnar sig lite för annars är risken stor att det inte blir något riktigt löp den här gången heller.


Den här lille mannen är superkär! Får han inte sitta fastklistrad på Vilmas rygg så ligger han tätt, tätt intill och suckar. Men nu får hanarna inte bo här utan är förpassade till Tobias hus som ligger 1 km härifrån. Det är lugnast så... igår rök de ihop så blodet skvätte.


Max ena öra har flera hål efter den drabbningen och även på Tobias uppstod blodvite. Så Max har krage numera och Tobias har plåster. Och Vilma som är uppsåt till alltihop hon sover tungt nu här bredvid mig.


2 kommentarer:

  1. Tänk att de ska bli så tokiga.... Vi har det likadant hemma här. Dylan har vrålat i en veckas tid nu. Dag som natt och det kan jag säga att det är inte han denna gång som ska para. Rambo och Dylan får aldrig vara ihop under löptider för det är garanterat slagmål. Tur att du har någonstans dit hanarna kan vara under löpningen. Hoppas både Max och Tobias läker ihop nu...

    SvaraRadera
  2. Åhhh vad det är skönt med katt,inget slagsmål inget yyylande bara lite spinnande;)

    SvaraRadera