måndag 19 april 2010

Första utställningen för året

Vi var i Sollefteå på inofficiell utställning i söndags. YoYo var först ut i ringen och som synes på bilden var han väldigt intresserad av vad som hände runtomkring. Men han sprang snyggt och fick fin kritik. Eftersom han var ensam så blev han Bäst i Rasen och i gruppen blev han 2a av 3 stycken. Så det var helt godkänt tycker jag.

Men den här store lille grabben tyckte allt var läskigt, förutom möjligen att få äta kyckling. Att gå emot domaren, att låta henne klämma och känna... läskigt. Det syns på bilden hur han försöker trycka sig in i mig och vi försökte både på golv och på bord, men icke.

Men vi sprang riktigt snyggt, åtminstone när vi var på väg ifrån domarbordet. Så massor, massor av träning återstår innan han visar sig från sin bästa sida.


Väl hemma var det en trött Lucas som somnade in på golvet och inget kunde störa honom.



YoYo valde ett mjukare underlag men han rörde inte en fena när jag placerade hans rosetter på honom. Trött och kanske nöjd med dagen.




3 kommentarer:

  1. Stackars Lucas!
    Grattis till yoyo.

    SvaraRadera
  2. Det var absolut inte synd om honom! Han hade fri tillgång till kyckling.

    SvaraRadera
  3. Nästa gång blir allt bättre för Lucas. Hur som helst är de små utställningarna en jätte bra träning när de växer upp!

    SvaraRadera